Lokalproducerad sommar

På jakt efter sommarens mest fängslande ögonblick, vyer och smultronställen? Tänk lokalt! Vi kan sommaren i Hägersten – följ med och upptäck pärlorna ett stenkast från Golfbaren Aspudden.

golfbaren

Golfbaren Aspudden

Sväng förbi Golfbaren Aspudden efter ett dopp vid Sjöberget eller ladda upp med boll och klubba innan nästa äventyr. Vi är ditt stopp på vägen, din somriga oas mitt i Aspudden – med vass minigolf och en bedårande bistro.

/
parkhäng

Aspuddsparken

Rid på ponnys, klappa kaninerna, grilla korv på parkens allmänna grillar eller klättra in till roslagsfåren. I Aspuddsparken finns allt och lite till, för att inte glömma vår härliga minigolfbana!

/
promenadstråk

Apuddsparkens lekpark

Släpp ungarna loss! Här finns allt från plaskdamm till gungor och konstgräsklädda kullar. Dessutom ligger den bara en putt från Golfbarens gröna oas.

/
parkhäng

Grönska mitt i Aspudden

Bara en putt från Golfbaren Aspudden finns fina grönområden. En lysande plats för sommarpicknicken eller förmiddagspromenaden!

/
sommardopp

Sjöbergets badplats

Fånga bästa solläget på Sjöbergets badplats. Slå dig ner på de solvarma klipporna eller lägg dig på bryggan precis vid vattnet. Passar perfekt en varm sommardag - sen är det bara en kort promenad bort till Golfbaren för den perfekta avslutningen med bistro och härlig minigolf!

/
smultronställe

Sommarvy

Klipp solnedgången eller kika på när båtarna tuffar förbi vid en av Stockholms finaste utkiksplatser! Bara en bit ner hittar ni även Sjöbergets badplats och självfallet är det bara ett stenkast från Golfbarens somriga oas.

/
hångelbänk

Hångelbänken

Minigolf, kärlek och respekt! Glöm stel tystnad, tafatta skämt och fladdriga blickar. Ta med dejten till Golfbaren och bryt isen med riktigt rolig minigolf, somriga drinkar och god mat i vår mysiga bistro. Därefter har ni hångelbänken alldeles i närheten som en perfekt avslutning på kvällen.

/
promenadstråk

Rävudden

Ta en promenad längs vattnet i natursköna Vinterviken. På vägen kan du bland annat betrakta Alfred Nobels gamla dynamitfabriker.

/
parkhäng

Vinterviken

Picknicka, grilla eller läs en bok under äppelträden. Här har söderborna ett perfekt häng, mittemellan Aspudden och Gröndal.

/
promenadstråk

Promenadstråk vid Trekanten

Strosa längs vattnet, ta en paus och sätt dig på en filt i gräset och betrakta människorna som passerar förbi. Sommaren är till för att sakta gå hem genom stan – varför inte göra det längs detta vackra promenadstråk?

/
sommardopp

Trekantens strandbad

Mys med fötterna i sanden, se en och annan båt tuffa fram och släng dig i plurret. Sola, grilla, bada – men glöm inte att ta en paus för en rejäl minigolfdrabbning på Golfbaren Aspudden efteråt!

/
Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska