Frequently asked questions

Vi vet att det kan vara svårt att få till den där företagsfesten, kick offen, kompisträffen eller bara den spontana rundan. Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar för att hjälpa er på traven. Hittar du inte det du söker? Maila eller ring oss så hjälper vi dig gärna.

FAQ

Oj vad kul med minigolf, hur många hål spelar man hos er?

Visst är det roligt! Vi har en 18-hålsbana - tävlingsklassad och allt 😉

Okej okej, hur lång tid tar det?

En runda kan ta allt mellan 30min-1,5h beroende på hur mycket folk som är på banan och hur många spikar ni slår men räkna med ca 1h.

Måste man boka?

Nej det är bara att komma förbi och spela när ni känner för det eller häng i vår lounge och ta en bärs eller en pizza! Är ni ett större sällskap kan det vara bra att förboka en combo. Ring eller maila oss för mer info 😊

Snyggt! Vad kostar det?

Har ni stenkoll på minigolf och känner att ni klarar allt själv – toppen! Då kostar det 100kr per person. Vill ni höja upplevelsen eller bara stärka teamkänslan och få hjälp av ett proffs som hjälper er med regler, lagindelning, tips och trix och som dessutom kör en prisutdelning i slutet så kostar det 250kr per person. Detta gäller automatiskt för grupper på 20 personer eller fler.

Jag vill ha revansch, får man spela igen och vad kostar det?

Självklart, andra rundan är halva priset.

Vi skulle gärna äta också, kan man göra det hos er?

Absolut, vi har en supersmarrig meny med mat för alla! Kom förbi och hitta din favorit!

Okej, det låter helt fantastiskt! Om vi då är en stor grupp som vill både äta och spela, hur gör vi då?

Då spanar ni in fliken "COMBOS" där vi har satt ihop ett gäng härliga paket för att underlätta det för er.

Men jag har redan kikat där och hittar ingenting som passar, kan ni lösa en specialare?

Ja självklart! Maila boka@golfbarenaspudden.se så snackar vi ihop oss. Vi är inte omöjliga och kan lösa det mesta!

Nu har vi äntligen bokat in ett event hos er men är lite osäkra på hur många vi blir, vad har ni för avbokningsregler?

För att slippa stå med 40 färdiglagade rätter som vi måste slänga vilket är dåligt både för miljö och plånbok så kan ni avboka mat senast 4 dagar innan ert besök. Minigolf med spelvärd avbokas senast 48h innan. Om ni bokat minigolf på egen hand så ring eller maila oss någon dag innan med din avbokning.

Okej men vad händer om det regnar?

Vi försöker alltid hålla öppet så att så många som möjligt ska kunna ha kul på banan men om det öser ned så kan vi stänga igen ett tag. Har ni bokat så ring oss gärna så vi vet att ni inte dyker upp. Har ni bokat ett helt event? Då hittar vi en ny dag som passar alla.

Kan vi betala med kontanter hos er?

Både för er och vår säkerhet har vi valt att vara helt kontaktfria, så slå inte sönder spargrisen i onödan innan ni kommer. Vi tar VISA, Mastercard och American Express.

Om vi är ett företag som vill betala med faktura, får vi det?

Ja det kan gå bra men notera då att vi har en fakturagräns på minst 10000kr samt 10 dagars betalningsvillkor. Vi måste även ha era fakturauppgifter innan besöket.

Men du, utrustning, kläder och sånt? Hur gör vi med det?

Alla minigolftillbehör såsom klubba, boll och scorekort finns på plats så du behöver inte släpa med järnsjuan denna gång.

Hmm, till sist - jag känner igen namnet Golfbaren, finns det flera?

Jo men visst! Utomhus har vi banor i Kristineberg och Aspudden. Inomhus huserar vi på Surbrunnsgatan i Vasastan i vår 30-talspärla med minigolf, food and cocktails.

Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska