The Minigolf Experience

Glöm trälådor och sliten bangolf
Golfbaren är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs
för största möjliga spelglädje och spänning.

PRISLISTA

Minigolf vuxen = 100 kr
Minigolf ungdom/student = 80 kr
Minigolf Pensionär = 80 kr
Minigolf barn = 60 kr
Minigolf med tävlingsarrangemang = 250 kr
Spela en till runda = halva priset

MINIGOLF I LUMMIG MILJÖ

Världsmästare tar nya trenden till Sverige

"Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. På Golfbaren Aspudden har vi ett garden-tema som speglas i både bord och stolar och lummigheten som omringar banan. Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av bland annat Golfbaren Aspudden".

Världsmästare tar nya trenden till Sverige

Minigolf i det gröna

Välkommen till Aspuddens somrigaste oas! Kom förbi och smaka på sommaren med minigolf, mat och dryck mitt i grönskan. Golfbaren Aspudden har fått sitt grönskande tema från den prunkande närmiljön i Aspuddsparken och Vinterviken.

Minigolf i det gröna

The Minigolf Experience

Välkommen till Aspuddens somrigaste oas! Golfbaren Aspudden är sommar, maximys och riktigt vass minigolf med banor utformade av en tvåfaldig världsmästare. Själ, expertis, kvalitet och hjärta – lägg till stämningsfull miljö, bistro, sommardrinkar, glassbar och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.

The Minigolf Experience

MINIGOLF = 100 kr

Kom och upplev minigolf på riktigt

Avbryt bokning

Boka

Sugen på minigolf, en bättre middag i restaurangen eller både och? Här bokar du vad du vill göra och när. Minigolfen kostar 150 kr på kvällar och helger, och 120 kr fram till kl. 16 på vardagar.

Endast bordsbokning i restaurangen. Vill ni äta i Back Alley Bar är det bara att svänga förbi när ni känner för det.

Avbryt bokning

Hej

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska